• High Quality
  Deurmatten
 • Maatwerk Matten
  Wij maken uw mat op maat
 • Alles Veilig Betalen
  Met iDEAL, creditcard
 • Snelle Levering
  Levertijd 1 a 3 Werkdagen 
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Bedrijfsmat

1 artikel(en)

per pagina

 • Logomat - Op Maat - Borstelmat - Voor Buiten

  Dikte: 8 mm
  Voor buiten
  8 mm

  Nu voor
  € 249,00

1 artikel(en)

per pagina

Logomat op maat

Een logomat op maat is functioneel voor uw bedrijf, zoals een winkel, kantoor of ander type bedrijfspand. Naast dat deze deurmat ervoor zorgt dat de vloer na de entree schoon blijft, is er nog een voordeel. Een logomat op maat versterkt de identiteit van uw bedrijf en geeft een gastvrij signaal af aan de bezoekers. Carpet Place biedt u de mogelijkheid om een deurmat als logomat binnen te plaatsen of als borstelmat buiten de entree. Uiteraard is een combinatie eveneens mogelijk. Uw eigen logo representeert uw bedrijf op een unieke manier en daar leveren wij graag een bijdrage aan.
 

Logomat op maat als schraapmat

Een logomat op maat is bij Carpet Place zowel verkrijgbaar als schoonloopmat voor binnen en als borstelmat in de vorm van een buitenmat. De kracht van beide deurmatten is dat er in feite sprake is van een schraapmat. Deze mat heeft rechte en stugge polen die het vuil als het ware van de onderkant van de schoenen afschrapen. Hierdoor blijft de vloer in uw bedrijf schoon en netjes en dat komt de uitstraling uiteraard ten goede. Bovendien is er het voordeel dat vuil niet zichtbaar op de logomat op maat blijft liggen. Het vuil, zand, steentjes en stof verdwijnen tussen de polen van de schraapmat.
 

Structuur, kleur en afmeting van uw logomat op maat

Het logo is uiteraard een belangrijk onderdeel van de logomat op maat. Er zijn echter ook nog andere aspecten die van belang zijn. Bijvoorbeeld de structuur, kleur en afmeting. Voor wat betreft de dikte geldt dat het type deurmat daarvoor bepalend is. Een schoonloopmat met log heeft bijvoorbeeld een dikte van 6 mm. Deze logomat is geschikt voor binnen. Een borstelmat als buitenmat heeft een dikte van 8 mm. Ten aanzien van de kleur is er veel variaties te zien in het aanbod met logo deurmatten. Zo is er alleen voor de schoonloopmat met logo al keuze uit dertig verschillende kleuren. Er is dus naast het logo rekening te houden met uw bedrijfskleuren. De kleuren variëren van lichtgroen tot donkerblauw en van een citroenkleur tot lila.
 

Logomat op maat samenstellen

Carpet Place biedt gemak als het gaat om het samenstellen van een logomat op maat. U kiest heel simpel de kleur en de maat. Om uw eigen logo op de deurmat te krijgen, is het nodig uw logo te uploaden. Vervolgens zorgen wij voor het op maat maken van uw eigen bedrijfsdeurmat en leveren wij deze af op uw adres indien u voor bezorging kiest. Het is ook mogelijk om de logomat op maat af te halen bij Carpet Place in Wolvega. Heeft u speciale wensen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust met ons op of kom langs in Wolvega.
Prijzen inclusief 21% BTW