0%

Deurmatten uitkiezen vereist precisie en goed doordenken als je dit goed wilt aanpakken. Een van de beste combinaties op dit terrein is om buiten een borstelmat te gebruiken en binnen een droogloopmat. Maat wat zijn de verschillen tussen beide matten? En waarom is juist een combinatie van een borstelmat voor buiten en een droogloopmat binnen ideaal? Wat zijn precies de pluspunten van beide deurmatten, zeker als ze in combinatie met elkaar gebruikt worden?

Een borstelmat: de kenmerken


Borstelmatten zijn speciale matten, die bestaan uit stevige borstels aan de oppervlakte en die gemaakt zijn voor gebruik buitenshuis of bij de ingang van een bedrijfspand of winkelpand. De stevige borstels zorgen ervoor dat laarzen, schoenen en eigenlijk elk soort schoeisel goed en grondig schoongeschrobt kan worden, voordat iemand ergens naar binnengaat. De schoenen zijn dan ontdaan van modder en vuil, zodat deze niet mee naar binnen worden genomen.

Een droogloopmat: de kenmerken


Droogloopmatten hebben als hoofdfunctie om schoeisel goed droog te maken. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt om schoenen en laarzen goed droog te maken. Een deurmat op maat voorkomt zo dat het bij de entreehal of in de woninghal nat en smoezelig wordt. Interessant hieraan is dat de hal er een stuk netter en schoner uitziet.

De ideale combinatie: een borstelmat en een droogloopmat samen gebruiken


Het gelijktijdig gebruik van een borstelmat en droogloopmat levert het beste resultaat op voor een schone entree van jouw onderneming, kantoorpand, winkelvestiging of woning. Namelijk: een hal zonder modder en nattigheid. Daarom raden experts altijd aan om deze beide matsoorten gelijktijdig te gebruiken en niet los van elkaar. Je zorgt er dan voor dat je het beste resultaat kunt bereiken qua reinheid. Dit levert meerdere voordelen op. Zo creëer je met een combinatie van beide matten een zo schoon mogelijke én veilige omgeving in de hal.

Je kunt de matten visueel mooi op elkaar afstemmen


Een mooi voordeel van het gebruik van twee matten, dus een borstelmat en een droogloopmat, is dat je deze matten visueel mooi op elkaar kunt afstemmen. Kies je voor een combinatie van dezelfde kleuren en stijl, dan straal je daarmee eenheid uit. Veel ondernemers kiezen ervoor om een maatwerk mat te kopen, met daarop de naam en het logo van hun bedrijf. Een professioneel ontworpen mat straalt klassen en stijl uit, en is daarmee een regelrecht visitekaartje voor je bedrijf. Maar ook als particulier kun je met een mooie ontworpen borstelmat en droogloopmat een boodschap uitstralen richting anderen. Je laat zien dat je je zaakjes goed op orde hebt en aandacht hebt voor bezoekers cq. gasten.

Kies voor de juiste maatvoering


Bij zowel borstelmatten als droogloopmatten is het belangrijk om te kiezen voor de juiste maten. Door jouw matten te bestellen bij een gespecialiseerde aanbieder, kun je ze perfect op maat laten maken. Zo ben je verzekerd van matten die exact passen en waar je een tijd mee vooruit kunt. Bezoek nu de website van een gespecialiseerde aanbieder en bestel een droogloopmat een borstelmat op maat.