Een mooi vloerkleed kan het belangrijkste detail zijn in je huis. Of dit nu in je woonkamer ligt of in je slaapkamer, het is de kers op de taart. Als je voor het allerbeste wilt gaan dan kies je voor het ontwerp van Mart Visser, namelijk de Velvet Touch.

Luxe vloerkleden


Mart Visser is een Nederlands beeldend kunstenaar en bovendien een modeontwerper. Tevens is hij de ontwerper van het vloerkleed Velvet Touch wat één van zijn favorieten is. Het gaat hierbij om een zacht voerkleed dat in verschillende kleuren beschikbaar is, namelijk wolf grey, fall grey, honey custard, night grey, warm olive, linney grey en tot slot linnen gold. Voor iedereens huis is dus een geschikt vloerkleed te vinden vanwege de geruime keuze. Niet alleen is er een breed assortiment aan kleuren, tevens kun je verschillende maten kiezen. De standaard maten zijn 160x230 en 200x290. Mocht dit niet passen kun je het vloerkleed ook op maat maken. Dit maakt het product nog aantrekkelijker!

Waarom deze keuze?


Deze luxe vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester en het voordeel van deze stof is dat het een laag absorptievermogen heeft en vlekbestendig is. Zeker voor een vloerkleed is dit extra belangrijk. Één verkeerde stap en het glas met rood sap ligt op de vloer. Dan is het wel zo fijn als dit er goed uit kan worden gehaald. Door de structuur van de vezels van polyester kunnen vlekken zich niet hechten. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk schoon te maken is.

Naast het grote voordeel van het grote assortiment aan kleur en dat je het vloerkleed op maat kan maken is het ook nog eens onwijs modern. De style is klassiek, landelijk, industrieel en natuurlijk modern. Terwijl je met de tijd meegaat kun je ook makkelijk je eigen smaak houden waardoor iedereen gelukkig wordt.

Andere voordelen zijn dat er een snelle levering is en dat zelfs met het op maat maken van het vloerkleed. Er is namelijk maar een levertijd van 1-2 weken. Daarnaast kun je veilig betalen en is er de mogelijkheid tot telefonische klantenservice. Neem gerust een kijkje op de website!