Deurmat op maat

Ontdek de perfecte afwerking voor uw entree met onze gespecialiseerde collectie van deurmatten op maat. Of u nu een elegante droogloopmat, een praktische schoonloopmat, een natuurlijke kokosmat, een duurzame buitenmat of een nauwkeurig passende opvulmat zoekt, wij hebben het allemaal. Onze matten, inclusief opties met rubberen backing zonder weekmakers, zijn ideaal voor elk type vloer, van PVC tot PU gietvloeren. Kies voor kwaliteit en stijl met onze op maat gemaakte deurmatten, perfect afgestemd op uw persoonlijke behoeften en stijl.

Sorteer op
Opvulmat 3mm
Vanaf € 5,55
Levertijd: 1-2 werkdagen
opvulmat rubber 6 mm
Vanaf € 12,45
Levertijd: 1-2 werkdagen
Droogloopmat op maat - Aqua stop
Vanaf € 12,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Droogloopmat op maat - Majestic
Vanaf € 21,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Schoonloopmat op maat - Prestige
Vanaf € 29,06
Levertijd: 1-2 werkdagen
Kokosmat op maat - Ruco
Vanaf € 76,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Schoonloopmat op maat - Ingresso
Vanaf € 30,38
Levertijd: 1-2 werkdagen
Schoonloopmat op maat - Portal
Vanaf € 23,21
Levertijd: 1-2 werkdagen
Schoonloopmat Clean Step - Op maat
Vanaf € 8,91
Levertijd: 1 week
Droogloopmat op maat - AquaAbsorb
Vanaf € 10,08
Levertijd: 1 week
Deurmat buiten - Outline 60x90 cm
Vanaf € 114,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Schoon/droogloopmat op maat - RoyalPro
Vanaf € 10,80
Levertijd: 1 week
Buitenmat op maat - Outdoor Scraper
Vanaf € 25,11
Levertijd: 1 week

13 Items

per pagina

Deurmatten op maat: Perfectie in elke maat en stijl

Onze gespecialiseerde categorie van deurmatten op maat, waar elke mat een verhaal van persoonlijke stijl en functionaliteit vertelt. Wij begrijpen dat de entree van uw huis of kantoor uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw ruimte en behoeften.

 

Droogloopmatten: Absorberend en stijlvol

Onze droogloopmatten zijn ontworpen om maximale vochtabsorptie te bieden, waardoor uw vloeren droog en schoon blijven. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, perfect voor om de schoenzolen af te drogen.

 

Schoonloopmatten: Houd vuil buiten

De schoonloopmatten in ons assortiment zijn ideaal voor het opvangen van vuil en zand. Ze zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en vormen een stijlvolle eerste indruk bij uw entree.

 

Kokosmatten: Natuurlijke robuustheid

Kies voor een natuurlijke uitstraling met onze kokosmatten. Ze zijn gemaakt van stevige kokosvezels, ideaal voor het schrapen van vuil van schoenen en zijn een milieuvriendelijke keuze.

 

Buitenmatten: Weerbestendig en duurzaam

Onze buitenmatten zijn speciaal ontworpen om de elementen te weerstaan. Ze zijn robuust, slipvast en behouden hun kleur en vorm onder alle weersomstandigheden.

 

Opvulmatten: De Perfecte aanvulling voor verzonken deurmatten

Onze opvulmatten zijn de ideale oplossing voor deurmatten die verzonken liggen en net dat beetje extra hoogte nodig hebben. Ze zijn speciaal ontworpen om de dikte van uw bestaande mat te vergroten, waardoor deze gelijk komt te liggen met de vloeroppervlakte. Onze opvulmatten zijn perfect voor gebruik in luiken, waar een dikkere mat nodig is voor een naadloze en efficiënte overgang. Met onze opvulmatten zorgt u voor een perfecte afwerking en een naadloze integratie van uw deurmat in elke ruimte.

 

Deurmatten met rubberen backing

Speciaal voor huizen met PVC en PU gietvloeren, bieden wij deurmatten met een rubberen backing. Deze matten zijn vrij van weekmakers, waardoor ze veilig zijn voor gebruik op deze vloertypes zonder risico op schade of reactie met de vloer.

Bij ons vindt u de perfecte mat die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aansluit bij uw interieur. Kies uit ons brede assortiment of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing. Uw entree verdient het allerbeste, en dat is precies wat wij bieden.