• High Quality
  Deurmatten
 • Maatwerk Matten
  Wij maken uw mat op maat
 • Alles Veilig Betalen
  Met iDEAL, creditcard
 • Snelle Levering
  Levertijd 1 a 3 Werkdagen 
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Droogloopmat

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Droogloopmat op maat

Een droogloopmat op maat zorgt ervoor dat deze deurmat perfect aansluit op de entree van uw woning of bedrijfspand. Uiteraard in de ideale kleur en van de beste kwaliteit. Er zijn verschillende opties om een droogloopmat op maat samen te stellen. Zo zijn er diverse breedtes beschikbaar en bepaalt u de lengte ervan. Qua kleur is er veel variatie van rood tot taupe en van grafiet tot denim. Verder is er ook nog een keuze als het gaat om de dikte van de deurmat. Carpet Place levert dan ook in alle opzichten maatwerk en daar heeft u alleen maar voordeel van. 
 


Functionele eigenschap van droogloopmat op maat

Een droogloopmat heeft als deurmat uiteraard een functionele eigenschap. Dit type zorgt er namelijk voor dat er geen vocht op de vloer komt. Er is sprake van absorberende kenmerken die vocht opnemen. Als het buiten regent, zijn de schoenen nat en de droogloopmat neemt dat vocht direct op. Zo komen er geen natte voetstappen in de entree, hal of zelfs verder naar binnen op de vloer. Uiteraard heeft deze deurmat ook nog de eigenschap om vuil van de schoenen weg te nemen. Dat blijft dan ook achter op de mat. De speciale structuur zorgt ervoor dat er sprake is van een binding van vuil en vocht. De deurmatten zijn bovendien voorzien van antislip aan de onderzijde. Dat voorkomt het verplaatsen van de mat bij tijdens het vegen van de voeten of het eroverheen lopen.
 


Droogloopmat van rol op maat

Carpet Place komt graag aan ieders voorkeur tegemoet. Daarom bieden wij ook diverse opties om een keuze voor een droogloopmat op maat te maken. Het is mogelijk om een deurmat van de rol op maat te laten snijden. De breedte is van de droogloopmat is bijvoorbeeld vanaf rol 100cm, waarbij de lengte in cm is aan te geven. Daarbij is er een keuze in de uitvoering qua luxe. De uitvoering voor wat betreft de luxe eigenschappen uit zich onder meer in de dikte van de vloer. 
 


Deurmat met keuze uit verschillende series

Een dikte van 7 mm is een standaard voor Saint Tropez en een dikte van 9 mm is als Monaco deurmat verkrijgbaar. Een extra luxe uitvoering van een droogloopmat op maat betreft de Zurich met een dikte van 10 mm. Er zijn nogal wat opties om uit te kiezen en wij raden dan ook aan om op uw gemak de mogelijkheden te bekijken. Er is bijvoorbeeld ook nog de serie Genève met een deurmat die een dikte heeft van 7 mm.
 

Laten bezorgen of zelf afhalen

Carpet Place biedt u het gemak om de droogloopmat op maat te laten bezorgen. Of haalt u de deurmat liever zelf af? Dat is eveneens mogelijk in onze showroom in Wolvega.
Prijzen inclusief 21% BTW