• High Quality
  Deurmatten
 • Maatwerk Matten
  Wij maken uw mat op maat
 • Alles Veilig Betalen
  Met iDEAL, creditcard
 • Snelle Levering
  Levertijd 1 a 3 Werkdagen 
085 06 01 500

3 artikel(en)

per pagina

 • HAMAT Gangloper Flash 532 - Op Maat Vanaf Rol - 6 mm Dik

  Dikte: 6 mm
  Voor binnen
  6 mm

  Nu voor
  € 9,75
  In de breedtes
  67cm
  80cm
 • HAMAT Gangloper Arosa 523 - Op Maat Vanaf Rol - 7 mm Dik

  Dikte: 7 mm
  Voor binnen
  7 mm

  Prijs per meter
  € 10,25
  In de breedtes
  67cm
  80cm
 • HAMAT Gangloper Arena 530- Op Maat Vanaf Rol - 8 mm Dik

  Dikte: 8 mm
  Voor binnen
  8 mm

  Prijs per meter
  € 10,95
  In de breedtes
  67cm
  80cm

3 artikel(en)

per pagina

Loper voor een indrukwekkende entree

Een loper in de gang staat stijlvol en is functioneel. De entree van uw woning of van uw bedrijfspand is direct sfeervol met een gangloper. Een tapijtloper is bovendien een uitstekende aanvulling op een deurmat of als loper op de trap. Een houten trap die in de mooiste kleur is geschilderd, ziet er nog beter uit met een traploper erop. Het geeft de trap naar boven een exclusieve uitstraling mee. Carpet Place heeft voor u allerlei soorten lopers beschikbaar en ook speciaal voor de gang, hal of ander type entree.
 

Loper in kleur naar keuze

U heeft bij Carpet Place de gelegenheid om met uw wensen rekening te houden bij het kopen van een gangloper gaat. Bijvoorbeeld met de ideale kleur. Het is bij de aanschaf van een loper natuurlijk belangrijk dat u de kleur afstemt op de kleuren in de gang. Er zijn neutrale kleuren in het aanbod met tapijtlopers die vrijwel overal bij passen. Bijvoorbeeld antraciet of een grijze tint. Dat is niet standaard het geval als het om een rode loper gaat of om een groene gangloper. De kleur is dus zeker een belangrijk punt om op te letten. Zo zijn er nog een aantal aspecten om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld met de structuur, dikte en lengte.
 

Structuur van tapijtloper

Net als dat de structuur van een deurmat varieert, geldt dat eveneens voor tapijtlopers. De kleur en de structuur bepalen gezamenlijk de uiteindelijke sfeer en uitstraling. Kijkt u maar eens naar de verschillen door een loper aan te klikken. Dan ziet u de structuur haarscherp tevoorschijn komen en krijgt u daar direct een goed beeld van. Het voordeel van een gemêleerde structuur is dat eventueel vuil er niet snel op te zien is. 
 

Dikte en breedte van de loper 

Wij leveren lopers vanaf de rol in verschillende breedtes, diktes en lengtes. Naast de gewenste dikte houdt u dus simpel rekening met de perfecte breedte en lengte. De dikte is bijvoorbeeld 6 mm en de breedte is naar keuze 67 cm of 80 cm. De lengte bepaalt u dan zelf door deze bij de bestelling van de loper in te voeren. Er gelden overigens afhankelijk van de uitvoering wel maximale maten. Bijvoorbeeld tot een lengte van maximaal 25 m. Verder is er sprake van een prijs per strekkende meter en zijn de lopers voorzien van een antislip laag. Dat is belangrijk, zodat de gangloper niet verschuift als er iemand overheen loopt. 


Speciale afwerking? Laat het weten

Carpet Place voorziet graag in maatwerk. Niet alleen als het gaat om de afmetingen, maar ook om de afwerking. Daarom bieden wij de gelegenheid een loper te laten afwerken. Bijvoorbeeld met de keuze voor festonneren en afwerken van de snijkanten. Wij bezorgen uw loper graag thuis, maar afhalen is bij ons eveneens mogelijk. 

Prijzen inclusief 21% BTW