Mart Visser Vloerkleed Prosper

Levertijd: 1-2 weken

✔ Snelle levering
✔ Veilig betalen
✔ Telefonische klantenservice

Mart Visser Vloerkleed Prosper

Mart Visser pakt als topmerk voor vloerkleden uit met een breed gamma aan vernieuwende tapijten, waaronder het Vloerkleed Prosper. Dit model valt meteen op door zijn unieke design en kleurcombinaties, maar de voordelen ervan gaan nog veel verder.

Wat maakt het Prosper Vloerkleed van Mart Visser zo uniek en wat kan je verwachten als je dit model in je interieur verwerkt? Vragen die hier een duidelijk antwoord krijgen!


Een vloerkleed met de ideale kleur én maat voor jouw interieur


Ten eerste is het Mart Visser Prosper Vloerkleed een heuse aanwinst voor je interieur als je op zoek bent naar een tapijt dat een unieke kleurencombinatie heeft. Bij het selecteren van dit model heb je daarbij de keuze tussen verschillende afwerkingen op basis van kleur.

Of je nu dus een tapijt wilt dat door een dieprode kleur perfect bij een chique inrichting past of juist een model zoekt dat niet té veel aandacht trekt en zo perfect is als afwerking voor een industriële look, alles kan.

De kleur die je kiest, beïnvloedt daarbij de manier waarop de patronen in de vezels van het vloerkleed tot uiting komen. Hierdoor lijkt elke tint een compleet ander resultaat te geven, wat je natuurlijk nog méér flexibiliteit biedt bij de zoektocht naar een goed model.

Een ander belangrijk voordeel van het Prosper Vloerkleed is dat je als koper heel wat vrijheid hebt op het vlak van formaat. Op die manier geniet je altijd van de meerwaarde die dit vloerkleed aan je interieur kan bieden, ongeacht hoeveel beschikbare ruimte je hebt.


Het ideale Mart Visser tapijt voor een vernieuwende, artistieke look


De vezels van dit vloerkleed zijn op die manier gevormd en gekleurd dat het lijkt alsof je een 100% natuurlijke vloerbedekking in huis haalt. Toch bestaat het vloerkleed voor 33% uit polyester, 33% acryl en 33% katoen.

Deze combinatie van materialen, zowel synthetisch als natuurlijk, brengt een opvallend design teweeg dat in samenwerking met de willekeurige patronen die in die vezels verwerkt zitten een tapijt creëren dat zowel functioneel als esthetisch verrassend is.

Het resultaat van dit alles is dat het Prosper Vloerkleed van Mart visser perfect in uiteenlopende woonstijlen past, van landelijk tot industrieel, klassiek en zelfs modern.
Gratis verzending
Gratis verzending In NL en BE vanaf € 200,-
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Maatwerkspecialist Snelle levering ook met maatwerk
25 jaar ervaring
25 jaar ervaring Ook met fysieke winkel

Betaal snel en veilig met:

Betaalmethods

Productinformatie

Dikte 5 mm
Gewicht 1.250 gr/m2
Poolmateriaal 33% Polyester, 33% Katoen, 33% Acryl/Chenille
Merk Mart Visser
Beschikbare afmetingen 155x230 cm, 200x290 cm, 240x330 cm
Style Vintage, Modern, Klassiek, Landelijk, Industrieel