Mart Visser Vloerkleed Rond Vernon

Levertijd: 1-2 weken

✔ Snelle levering
✔ Veilig betalen
✔ Telefonische klantenservice

Stijlvol Vloerkleed Vernon

 
Een stijlvol vloerkleed dat ook op het vlak van kwaliteit aan de verwachtingen voldoet, is een heuse meerwaarde voor elk interieur. Het Vernon Vloerkleed van Mart Visser behoort tot de collectie design vloerkleden en tapijten die dankzij een unieke structuur, een opvallend design en de beste kwaliteitseigenschappen een oplossing kan betekenen voor elk interieur.

Wat maakt het Mart Visser Vloerkleed Vernon nu precies zo de moeite waard? Hieronder lees je meer!

Een zachte structuur dankzij een kunststof basis


Steeds meer kiezen mensen voor een vloerkleed dat uit kunststof bestaat en polyester is zonder twijfel een van de populairste materialen. De 100% polyester basis van het Mart Visser Vernon Vloerkleed garandeert dat het tapijt altijd zijn nieuwe look en feel blijft behouden. Ook het onderhoud van het vloerkleed is hierdoor gemakkelijker, aangezien de synthetische vezels vocht en vuiligheid niet zomaar absorberen.

Wordt het vloerkleed toch vuil? Dan maak je het zonder problemen schoon, zelfs in de wasmachine, waardoor vuiligheid of vocht geen blijvend obstakel hoeven te vormen. Tegelijkertijd ogen de poleystervezels van dit vloerkleed nét echt en zorgen ze daardoor voor een gezellige, huiselijke atmosfeer.

Voor elke stijl en situatie de beste oplossing


Niet elk interieur heeft dezelfde vereisten op het vlak van inrichting, kleurgebruik en decoratie. Een vloerkleed dat compatibel is met uiteenlopende woonstijlen is dan ook een uitzondering, maar het Vernon Vloerkleed van Wart Visser bewijst dat het kan. Dit tapijt is dankzij zijn donkere kleur geschikt voor landelijke en klassieke settings, maar past aan de andere kant evengoed in een modern of industrieel interieur.

Daarbij is het mogelijk om het tapijt op maat te laten maken, waardoor je altijd een oplossing vindt voor jouw beschikbare ruimte, inrichting en voorkeur. Ongeacht of je een strakke look nastreeft in je woonkamer of op zoek bent naar het perfecte vloerkleed voor een landelijke woning met natuurlijke kleuren en elementen.
Gratis verzending
Gratis verzending In NL en BE vanaf € 200,-
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Maatwerkspecialist Snelle levering ook met maatwerk
25 jaar ervaring
25 jaar ervaring Ook met fysieke winkel

Betaal snel en veilig met:

Betaalmethods

Productinformatie

Dikte 55 mm
Gewicht 4.000 gr/m2
Poolmateriaal 100% Polyester
Beschikbare afmetingen Op maat, 200 cm doorsnee, 250 cm doorsnee, 300 cm doorsnee, 400 cm doorsnee
Style Modern, Klassiek, Landelijk, Industrieel