• High Quality
  Deurmatten
 • Maatwerk Matten
  Wij maken uw mat op maat
 • Alles Veilig Betalen
  Met iDEAL, creditcard
 • Snelle Levering
  Levertijd 1 a 3 Werkdagen 
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Schoonloopmat

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Schoonloopmat op maat het kan!

Een schoonloopmat op maat biedt het voordeel dat deze helemaal af te stemmen is op uw entree. Bijvoorbeeld bij de deur van uw woning of bij de ingang van uw bedrijfspand. Een schoonloopmat als deurmat heeft een dubbele functie. In de eerste plaats de functionele eigenschap om het interieur netjes te houden. In de tweede plaats heeft de schoonloopmat op maat een verfraaiend effect. Helemaal als u de perfecte kleur kiest die past bij de uitstraling en materialen van de woning of het bedrijfspand. Carpet Place heeft voor u de perfecte schoonloopmat beschikbaar die u naar eigen voorkeur samenstelt.
 


Functionele eigenschap van schoonloopmat op maat

Een schoonloopmat is ideaal om vuil te weren. Iedereen die buiten loopt, krijgt op de een of andere manier vuil onder de schoenen. Bijvoorbeeld zand, modder of kleine steentjes. Om te voorkomen dat deze zaken op de vloer komen is de deurmat met schraalfunctie ideaal. Dat is dus de schoonloopmat. Die zorgt bij het vegen van de voeten dat het vuil onder de zool los komt en op de deurmat belandt. Het is overigens niet zo dat al het vuil op deze deurmat op maat te zien blijft. De structuur is zo samengesteld dat er sprake is van verberging van het vuil. Uiteraard is het wel belangrijk om de deurmat regelmatig uit te kloppen of er met de stofzuiger overheen te gaan. 
 


Deurmat op maat met variatie in uitvoering

Het zelf samenstellen van een schoonloopmat op maat begint vaak met het kiezen van de kleur. De maat is later te bepalen bij de bestelling. De kleur is waar het vaak omdraait of een deurmat wel of niet in de smaak valt. Er is dan ook sprake van een ruimte keuze uit kleuren. Uiteraard zijn er ook andere aspecten om rekening mee te houden, zoals met de dikte en serie. Carpet Place heeft verschillende series deurmatten op maat die onder meer variëren qua structuur. 

Zo heeft de Hamat schoonloopmat uit de serie Spectrum een compleet andere structuur dan de deurmat uit de serie Twister. Wij hebben om het u gemakkelijk van de structuur duidelijke afbeeldingen gemaakt. Op deze manier ziet u al heel snel welke serie u wel aanspreekt en niet. Verder is de dikte qua luxe van belang. De dikte varieert van 4,5 mm tot en met 10 mm. De schoonloopmatten van de rol zijn in diverse breedtes beschikbaar. Bijvoorbeeld met een breedte van 90 cm, 100 cm, 130 cm en 135 cm.
 

Laten bezorgen of afhalen bij Carpet Place?

Carpet Place biedt u graag de keuze om de gewenste schoonloopmat op maat te laten bezorgen of af te halen. Onze grote showroom is gevestigd in Wolvega, waar u uiteraard van harte welkom bent om langs te komen. Of anders plaatst u de bestelling online en laat u de deurmat op maat bezorgen.
Prijzen inclusief 21% BTW