Alleen geldig tot 28 november! tot 40% extra korting op vloerkleden

Blog

Mart Visser Velvet Touch vloerkleed

Een mooi vloerkleed kan het belangrijkste detail zijn in je huis. Of dit nu in je woonkamer ligt of in je slaapkamer, het is de kers op de taart. Als je voor het allerbeste wilt gaan dan kies je voor het ontwerp van Mart Visser, namelijk de Velvet Touch.

Luxe vloerkleden


Mart Visser is een Nederlands beeldend kunstenaar en bovendien een modeontwerper. Tevens is hij de ontwerper van het vloerkleed Velvet Touch wat één van zijn favorieten is. Het gaat hierbij om een zacht voerkleed dat in verschillende kleuren beschikbaar is, namelijk wolf grey, fall grey, honey custard, night grey, warm olive, linney grey en tot slot linnen gold. Voor iedereens huis is dus een geschikt vloerkleed te vinden vanwege de geruime keuze. Niet alleen is er een breed assortiment aan kleuren, tevens kun je verschillende maten kiezen. De standaard maten zijn 160x230 en 200x290. Mocht d

Lees verder

Wat zijn de voordelen van een kokosmat?

Je woning schoon houden, dat is vaker dan niet en hele uitdaging. Gelukkig bestaan er wel degelijk manieren om de vloer van je huis toch iets properder te houden, bijvoorbeeld door te investeren in een kokosmat.

Wat maakt zo'n mat nu precies de moeite waard en waarom zou je erin moeten investeren? Hieronder krijgen alle belangrijke vragen een duidelijk antwoord!

4 voordelen van een kokosmat in huis1. Kokosvezels zijn erg stug en sterkEen van de belangrijkste voordelen van een kokosmat is dat zo'n mat over échte kokosvezels beschikt. Deze vezels zijn uiterst stug en sterk, waardoor ze alle vuiligheid van je schoenen opnemen zodat je woning proper blijft.

Natuurlijk dragen de stevigheid en stugheid van deze vezels ook bij aan het duurzame karakter van zo'n mat. Als je op de lange termijn geld wilt besparen én zeker wilt zijn van een propere vloer, d

Lees verder

Borstelmat en droogloopmat, de ideale combinatie deurmat

Deurmatten uitkiezen vereist precisie en goed doordenken als je dit goed wilt aanpakken. Een van de beste combinaties op dit terrein is om buiten een borstelmat te gebruiken en binnen een droogloopmat. Maat wat zijn de verschillen tussen beide matten? En waarom is juist een combinatie van een borstelmat voor buiten en een droogloopmat binnen ideaal? Wat zijn precies de pluspunten van beide deurmatten, zeker als ze in combinatie met elkaar gebruikt worden?

Een borstelmat: de kenmerken


Borstelmatten zijn speciale matten, die bestaan uit stevige borstels aan de oppervlakte en die gemaakt zijn voor gebruik buitenshuis of bij de ingang van een bedrijfspand of winkelpand. De stevige borstels zorgen ervoor dat laarzen, schoenen en eigenlijk elk soort schoeisel goed en grondig schoongeschrobt kan worden, voordat iemand ergens naar binnengaat. De schoenen zijn dan ontdaan van modder en vuil, zodat

Lees verder

Wat is een droogloopmat?

Het natte weer kan divers uitpakken. Het kan regenen, hagelen of sneeuwen en hierdoor kun je nattigheid mee naar binnen nemen. Dit zorgt helaas voor een vieze vloer. Heb je kinderen die regelmatig buiten of in de tuin spelen? Ook dan zie je dit terug in de hal of bijkeuken. Gelukkig biedt een droogloopmat de oplossing. Deze neemt het vocht eenvoudig op, zodat je vloer schoon en droog blijft. Lees snel verder voor meer informatie over droogloopmatten.

 

Wat is een droogloopmat en de functie hiervan?


Bij binnenkomst vind je in veel woningen of bedrijven een mat terug. Dit kan bijvoorbeeld een droogloopmat of een deurmat op maat zijn. Een goede eerste indruk maken is belangrijk, zowel in je eigen woning, maar ook op de werkvloer. Het gebruik van een nette droogloopmat geeft een goede eerste indruk.

Lees verder

Ronde vloerkleden: hoe dit element in jouw interieur te gebruiken

Het vloerkleed is een item dat comfort en schoonheid biedt aan de inrichting van het huis, maar veel mensen vinden het moeilijk om het ronde vloerkleed te gebruiken, ze lijken immers moeilijker aan te passen en te gebruiken in omgevingen, maar in feite kan dit gemakkelijker zijn dan het lijkt.

In dit artikel zullen we enkele manieren voorstellen om ronde vloerkleden in verschillende omgevingen te gebruiken en je zult inspiratie kunnen opdoen met onze tips. Kijk hier eens naar!


Hoe integreer je een vloerkleed rond in je decoratie


Vloerkleden garanderen veel meer comfort in huis, en zorgen bovendien voor een permanente harmonie met het decor van de omgeving.
Zowel in de woonkamer als in de slaapkamer kunt je er een discrete of extravagante omgeving mee creëren. Misschien is het ronde vloerkleed daarom zo'n veelzijdig element.
Hoewel het gebruik ervan beperkter is, is het gemakkelijker om een

Lees verder

Bespaar energie en koop een vloerkleed!

Het aanschaffen van een stijlvol vloerkleed of tapijt is een van de beste keuzes die je kunt maken als je mooie, comfortabele en voordelige vloerbekleding zoekt. Een vloerkleed heeft namelijk diverse zeer aantrekkelijke kenmerken en zijn daarom meer dan populair. In dit artikel gaan we in op de vele voordelen die een vloerkleed kopen te bieden heeft. De energiebesparing die een vloerkleed oplevert is bij veel mensen onbekend, dus op deze meerwaarde van een vloerkleed gaan we in dit artikel - direct in de volgende alinea - ook zeker in.

Met een vloerkleed kun je besparen op energie


We noemden het net al: een vloerkleed is een ideale manier om op de energiekosten te besparen. Tapijt en vloerkleden hebben namelijk de mooie eigenschap dat ze in staat zijn om warmte te absorberen. Hierdoor kun je in de woonkamer of hal al snel zo'n 5 procent tot wel 10 procent aan energiekosten besparen. En dat

Lees verder

Een vintage vloerkleed is een mooie toevoeging aan je interieur

Een vintage vloerkleed op je vloer biedt extra comfort en het heeft vaak een gunstig effect op de akoestiek in je kamer. Je ziet steeds vaker het vintage vloerkleed in interieurs terugkomen. Zag je een vintage vloerkleed voorheen meestal in een klassiek interieur, tegenwoordig zie je ze in bijna alle woonstijlen terugkomen.

 

Verweerde look

Vintage is eigenlijk een ander woord voor tweedehands. Vloerkleedmakers zijn echter zo slim geweest om op deze trend in te springen, door nieuwe vloerkleden op de markt te brengen met de het uiterlijk van een vintage vloerkleed. Deze kleden hebben een vervaagde en verweerde look, wat een hoop karakter met zich meebrengt.

 

Voor elke woonstijl een vintage vloerkleed

Een vintage vloerkleed in je huis is erg hip momenteel. De kleden zijn tijdloos en daardoor ook voor elk interieur geschikt. Als het over kleuren en patronen gaat, is er meer dan genoeg om uit te kiezen. Uit alle beschikbare kleuren en patronen van een vintage vloerkleed kan je eenvoudig een keuze maken die het beste bij jouw interieur past. Of je nu een industrieel, landelijk, Scandinavisch of een modern interieur hebt, een vintage vloerkleed is altijd een goed idee.

 

Populaire toepassingen

Vanwege de robuustheid, die kenmerkend is voor een vintage vloerkleed, lijden deze kleden geen enkele schade. Daarom is een vintage vloerkleed ook zo populair voor gebruik in ruimtes die intensief gebruikt worden. Interieurontwerpers kiezen daarom ook vaak voor een vintage vloerkleed met een trendy retro-look voor druk bezochte hotels, winkels en kantoren.

 

Vormen en maten

Voor de meeste ruimtes is een

Lees verder
To Top