Verzending en retour

Verzendkosten

Bij Carpetplace streven we ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze verzendkosten, die we graag duidelijk en transparant aan u communiceren.

 

Nederland:

Deurmatten: € 6.95, boven een bestelbedrag van € 200,- is gratis verzending.

Vloerkleden: Gratis verzending.

Tapijttegels: € 14,95, boven een bestelbedrag van € 200,- is gratis verzending.

 

België:

Deurmatten: € 9.95, boven een bestelbedrag van € 200,- is gratis verzending.

Vloerkleden: Gratis verzending.

Tapijttegels: € 19,95, boven een bestelbedrag van € 200,- is gratis verzending.

 

Retourbeleid voor standaard deurmatten en vloerkleden

Wanneer een standaard deurmat of vloerkleed niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, bieden wij u de mogelijkheid om uw aankoop te retourneren. We willen u er wel op attenderen dat de kosten voor het retour zenden voor uw rekening zijn. Wij adviseren u om het product in de originele verpakking en in ongebruikte staat te retourneren, zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt.

 

Uitzondering voor op maat gemaakte producten

Maatwerk is uniek en persoonlijk, en daarom kunnen deurmatten en vloerkleden die speciaal naar uw specificaties zijn gemaakt, niet geretourneerd worden. Deze producten worden specifiek voor u op maat gemaakt en passen daarmee niet in het standaard assortiment voor verkoop aan andere klanten. We vragen om uw begrip voor deze noodzakelijke voorwaarde.

Indien wij een fout hebben gemaakt bij het vervaardigen van uw op maat gemaakte artikelen, stellen wij u in de gelegenheid deze te retourneren. Onze prioriteit ligt bij uw tevredenheid en correcte service.

 

Wij streven ernaar om u van dienst te zijn met producten die aan al uw wensen voldoen. Mocht u vragen hebben of advies wensen bij het maken van uw keuze, dan staat ons klantenserviceteam voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap.

 

Heeft u verdere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Carpetplace.nl

Grindweg 129

8471EJ Wolvega

 

info@carpetplace.nl

0561-234800

 

KvK 81186894

BTW NL861976484B01