Over ons

Carpetplace.nl vindt zijn oorsprong in ons familiebedrijf. Al generaties lang zijn wij werkzaam in de tapijtbranche. Nu al decennia lang vinden onze producten zoals; tapijt, karpetten, lopers en deurmatten hun weg naar onze klanten. Zowel in het binnen- en buitenland wordt dagelijks door ons bedrijf geleverd. Bij Carpetplace.nl vind je een kwalitatief en overzichtelijk assortiment. Voor iedere gevraagde toepassing hebben wij een passend product en dat tegen aantrekkelijke prijzen. Met veel enthousiasme verwerken wij dagelijks de mooiste producten voor onze klanten!

 

Waar ons verhaal begon

 

Onze wortels liggen in tapijtstad Genemuiden, waar we zijn begonnen met het produceren van de mooiste kleden en matten. Onze winkel en webshop zijn hierop een mooi vervolg. Wij zijn super enthousiast over onze collecties kleden, lopers en matten. Voor elke toepassing, zowel voor particulieren als bedrijven hebben wij het juiste product. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Dan staan wij met ons team specialisten graag voor u klaar in de zoektocht naar het juiste product!

 

Hulp nodig?

 

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Bij vragen kunt u ons altijd bereiken, zowel telefonisch als per mail. Wij staan u graag te woord. Op onze site staan onze medewerkers vermeld, zo weet u te allen tijde met wie u belt of mailt.

 

Bij vragen neem gerust contact met ons op.

 

Carpetplace.nl

Grindweg 129

8471EJ Wolvega

 

info@carpetplace.nl

0561-234800

KvK 81186894

BTW NL861976484B01

 

Openingstijden winkel

Maandag t/m vrijdag    8.00 – 17.30 uur

Zaterdag                          9.00 – 13.00 uur