Vloerkleed

Ontdek de ultieme combinatie van luxe en comfort met onze collectie premium vloerkleden. Elk stuk weerspiegelt puur vakmanschap en elegant design, verweven tot een meesterwerk dat uw ruimte transformeert. Laat u verleiden door de pure zachtheid en duurzame kwaliteit, en voeg een vleugje exclusiviteit toe aan uw interieur met onze op maat gemaakte vloerkleden.

Sorteer op
Mart Visser Vloerkleed Velvet Touch
Vanaf € 139,00
Levertijd: 1-2 weken
Mart Visser Vloerkleed Vernon
Vanaf € 149,00
Levertijd: 1-2 weken
Mart Visser Vloerkleed Magic
Vanaf € 159,00
Levertijd: 1-2 weken
Mart Visser Vloerkleed Cendre
Vanaf € 395,00
Levertijd: 1-2 weken
Mart Visser Vloerkleed ICXS
Vanaf € 409,00
Levertijd: 1-2 weken
Mart Visser vloerkleed Harper
Vanaf € 419,00
Levertijd: 1-2 weken

6 Items

per pagina

De essentie van elegante interieurs

Beleef een wereld van ongeëvenaarde verfijning met onze collectie premium vloerkleden.** Deze zijn niet enkel vloerbedekkingen; het zijn meesterwerken die de toon zetten voor elk interieur. Stap binnen in een domein waar elk vloerkleed een verhaal vertelt van vakmanschap, design en luxe.


Handvervaardigde perfectie

Elk stuk uit onze premium collectie is het resultaat van traditionele weefkunst gecombineerd met hedendaagse innovaties. Gemaakt van de fijnste materialen zoals zuivere wol en zijde, belichamen onze vloerkleden een compromisloze kwaliteit.

 

Moderne klassiekers en stijlvolle trends

Onze ontwerpers brengen een mix van tijdloze patronen en moderne trends samen. Van ingetogen elegantie tot uitgesproken modern – onze vloerkleden zijn de belichaming van esthetische diversiteit en zijn ontworpen om te imponeren.


Voel het verschil

Laat uw voeten de zachtheid en luxe van onze vloerkleden ervaren. De textuur van onze producten is even belangrijk als het visuele aspect; het is pure verwennerij voor de zintuigen.


Gebouwd om te duren

Niet alleen zorgen onze vloerkleden voor een verbluffende aanblik, maar ze zijn ook duurzaam en ontworpen om een leven lang mee te gaan. Investeer in duurzame luxe en geniet jarenlang van de schoonheid en comfort.


Customisatie tot in perfectie

Uw huis is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw vloerkleed naadloos aansluit bij uw interieur.

 

Bezoek onze showroom

Woorden en afbeeldingen kunnen enkel een deel van het verhaal vertellen. Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken en zelf de luxe van onze premium vloerkleden te ervaren.