Alleen geldig tot 28 november! tot 40% extra korting op vloerkleden

Mart Visser Vloerkleed Magic

Vanaf € 138,00 Normale prijs € 179,00
SKU
Mart Visser Vloerkleed Magic
Levertijd: 1-2 weken

✔ Snelle levering
✔ Veilig betalen
✔ Telefonische klantenservice

Productinformatie
Dikte 30 mm
Gewicht 3.150 gr/m2
Poolmateriaal 100% Polyester
Merk Mart Visser
Beschikbare afmetingen 160x230 cm, 200x290 cm, Op maat
Style Modern, Klassiek, Landelijk, Industrieel

Mart Visser vloerkleed Magic


De ontwerpen van Mart Visser zijn tijdloos, verfijnd en hebben altijd een verrassende uitstraling. Dat geldt ook voor dit nieuwe design van de ontwerper: het Magic vloerkleed. Laat je verrassen door het luxe gevoel van dit kleed en verrijk iedere ruimte met deze prachtige textuur en diepe kleuren. Het ingetogen karakter van het Magic vloerkleed maakt dit model geschikt voor iedere woonstijl, terwijl de zachte polen voor een heerlijke warmte en zacht gevoel onder je voeten zorgen.

Hoogwaardige materialen


Haal je Magic van Mart Visser in huis, dan weet je dat je jarenlang geniet van dit vloerkleed. De ontwerper werkt namelijk met de beste materialen. Polyester staat bekend om zijn kracht en slijt dus amper. Het reinigen van dit kleed is ook geen probleem, want de vezels absorberen geen vuil. Hierdoor hoef je het vloerkleed enkel te stofzuigen om het netjes te houden. Dankzij de polen van 2,5 centimeter is dat zo gebeurd.

Ingetogen maar rijke kleuren


Het Magic vloerkleed van Mart Visser heeft op het eerste gezicht een rustige en ingetogen kleur. De diepe bruintinten komen goed tot hun recht in iedere woning, wat je unieke stijl ook is. Wanneer je iets meer de tijd neemt om naar het kleed te kijken, ontdek je een samenspel van verschillende tinten. Mart Visser heeft dit Magic vloerkleed namelijk met drie verschillende kleuren gemaakt, die prachtig door elkaar gewoven zijn. Bovendien is dit kleed verkrijgbaar in twee verschillende tinten. Waar Golden Shades subtiele gouden tinten bevat, voeren rode tinten de boventoon bij Brique Shades.

Verkrijgbaar in verschillende maten


Een vloerkleed zorgt voor samenhang in een ruimte. Het is dan wel belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat alle meubels goed tot hun recht komen. Gelukkig is dat geen probleem wanneer je het Magic vloerkleed van Mart Visser op het oog hebt. Dit vloerkleed is namelijk verkrijgbaar in twee standaardmaten:

  • 160 x 230
  • 200 x 290Ben je dus op zoek naar een iets groter kleed of zoek je een tijdloos exemplaar voor een wat kleinere ruimte? Dan komt het Magic vloerkleed van Mart Visser goed van pas. Soms vraagt een ruimte juist om echt maatwerk. Ook dat is geen probleem. Het Magic vloerkleed is namelijk ook op maat te bestellen. Zo passen de afmetingen perfect bij jouw woning, waardoor dit designeritem optimaal tot zijn recht komt.

To Top